Rrit vlerën e biznesit tënd me

Marketing Inovativ

Majee, ju mundëson të krijoni strategji të ndërlikuara të marketingut dhe reklama të personalizuara për biznesin tuaj. 
Përballë një konkurrence të ashpër, sigurohu që të jeni lideri në llojet e produkteve që offron biznesi yt.

Sherbimet Kontakto

Përse të shfaqni reklama në transportin urban?

15+

Linja Urbane

200+

Autobuza

500+

Spote Marketingu

10,000+

Shikime ne dite

Cilat janë arsyet për të reklamuar me?

Duke reklamuar me ne, biznesi juaj ka një rrugë të sigurtë për tu vënë në kontakt me publikun e e tij. Ne kemi një ekip ekspertësh marketingu të cilët mund të ndihmojnë biznesin tuaj të njihet më shumë në zonën ku operoni.

Reklama në transportin urban

Ne mund të pozicionojme reklamat e biznesin tuaj në urbanet e qyteteve kryesore te Shqipërisë, duke siguruar një ndikim efektiv ne mijëra udhëtarët e transportit publik.

Strategji e personalizuar marketingu

Ne krijojmë strategji marketingu të personalizuara, dhe të dizenjuara që ndihmojnë biznesin tuaj të jetë me i njohur në qytetin ku operoni dhe të arrini qëllimet tuaja të rritjes se biznesit.

Complete Journey of Company

Process & Tools

Sample text. Click to select the Text Element.

2021

2022

Communication

Sample text. Click to select the Text Element.

Projects deliverd

Sample text. Click to select the Text Element.

2023

Shërbimet

Ne ofrojmë shërbime të specializuara për të ndihmuar bizneset lokale të rriten dhe të arrijnë suksesin. Qëllimi jonë është të ofrojmë shërbime me cilësi të lartë dhe të personalizuara për çdo klient tonë.

Dizajn
 • Dizenjimi i Reklamës tuaj
 • Optimizimi i reklamës tuaj
 • Cilësi të lartë dizenjimi dhe printimi
Get Details  
Analize
 • Identifikimi i klientëve potencial
 • Parashikime mbi shikueshmërine e reklamës
 • Përdorimi i statistikave të fundit
Get Details  
Strategji Marketingu
 • Plane të personalizuara
 • Rritja e efikasitetit te fushatave të marketingut
Get Details  
Ekspozim në rrjetin lokal
 • Shfaqja e reklamave në rrjetin urban
 • Pozicionimi i Reklamave për efikasitet më të lartë
Get Details  
Rritja e Vlerës se Markës 
 • Përdorim strategjik për rritjen e njohjes së biznesit tuaj
 • Rritja e njohurisë në trreg, për të rritur besueshmërinë në vlere
Get Details  

Lider në atë që bëjmë.

Përfitoni nga shërbimet tona dhe lidhuni me ne sot për të filluar një fushatë reklamimi të suksesshme në Tiranë.

Shërbimet Kontakto